Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-05-06@07:14:36 GMT

نگاهی به روند افزایشی تولید مرغ در جهان

تاریخ انتشار: ۱۳ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۱۷۵۳۲۸

نگاهی به روند افزایشی تولید مرغ در جهان

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از تسنیم، ایالات متحدۀ آمریکا با سهم 18درصدی از تولید جهانی طیور، بزرگترین تولیدکنندۀ گوشت طیور در جهان است؛ پس از این کشور، چین، برزیل و روسیه قرار دارند. در زمینۀ تولید تخم‌مرغ نیز چین با سهم 42درصدی از تولید جهانی، بزرگترین تولیدکنندۀ تخم‌مرغ در جهان است. این کشور را ایالات متحده (با 7درصد) و هند (با 6درصد) تولید جهانی تعقیب می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آسیا با بیش از 60درصد از تولید جهانی، قارۀ اول در تولید تخم‌مرغ به شمار می‌رود.

گزارش فائو با بیان اینکه «بین سال‌های 1961 تا 2017 برای تأمین تقاضای روزافزون، تولید صنعتی گوشت طیور در جهان از 9 به 122 میلیون تن، و تولید تخم‌مرغ از 15 به 87 میلیون تن افزایش یافته» اضافه می‌کند: در سال 2017 گوشت طیور حدود 37 درصد از تولید جهانی گوشت را به خود اختصاص داده است. علاوه بر این، طی سه دهۀ گذشته، تولید تخم‌مرغ در کل جهان بیش از 150درصد افزایش یافته است. بیشتر این رشد در آسیا بوده، که میزان تولید تقریباً چهار برابر شده است.

این گزارش می‌افزاید: از اوایل دهۀ  1960 تاکنون، مصرف سرانۀ تخم‌مرغ در جهان تقریباً دو برابر و مصرف گوشت طیور پنج برابر شده است. در این میان بیشترین افزایش مصرف در آسیا و آمریکای لاتین رخ داده است. پیش‌بینی‌ها حاکی است بین سال‌های 2000 و 2030 سرانۀ تقاضای گوشت طیور در جنوب آسیا 271درصد، در اروپای شرقی و آسیای میانه 116درصد، در خاورمیانه (غرب آسیا) و شمال آفریقا 97درصد و در آسیای شرقی و اقیانوس آرام 91درصد افزایش یابد.

فائو در ادامه ضمن تأکید بر اینکه «طیور منبع اصلی پروتئین حیوانی در جهان است» خاطرنشان می‌کند: در کشورهای در حال توسعه، پرورش طیور تقریباً در 80درصد از خانوارهای روستایی رایج است. همچنین گوشت و تخم‌مرغ‌های بومی از نظر شکل و طعم با محصولات مرغ تجاری متفاوت هستند و اغلب توسط مصرف‌کنندگان ترجیح داده می‌شوند. به‌عنوان مثال، تخم‌مرغ‌های بومی تا حدود زیادی کوچکتر از تخم‌های پرورشی و تجاری هستند (وزن آنها معمولاً بیش از 50 درصد کمتر است) و ممکن است کیفیت خاصی داشته باشند. به عنوان مثال، نژاد مرغ فَیومی، نژادی اصالتاً مصری است و تخم‌های کوچک با یک زردۀ نسبتاً بزرگ می‌گذارد.

پربیننده ترین برداشت انار در روستای خوزستان +عکس تنظیم بازار مرغ و تخم مرغ کمبودی در عرضه شکلات نداریم افزایش ۷۰۰درصدی قیمت کود

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: مرغ تولید مرغ مصرف گوشت مرغ تخم گذار پروتئین حیوانی مرغ گرم مصرف مرغ قیمت طلا قیمت لوازم خانگی سهام عدالت تولید جهانی تولید تخم مرغ گوشت طیور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۷۵۳۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات دام راه حلی مناسب برای تعدیل بازار گوشت

منصور پوریان در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران  جوان، قیمت کنونی هرکیلو بره نر را ۲۱۵ هزار تومان و دام سنگین  ۲۰۰ هزار تومان اعلام کرد و افزود: قیمت کنونی هر کیلو گوشت گوسفندی در فروشگاه ها و قصابی ها ۵۳۰ تا ۵۵۰ هزار تومان و گوشت نر گوساله ۰ تا ۴۲۰ هزار تومان است.

پوریان ادامه داد: عرضه گسترده دام زنده موجب شده تا گوشت به قیمت واقعی خود برسد.

رئیس شورای تامین کنندگان دام با بیان اینکه جمعیت دام سبک به بیش از ۷۱ میلیون راس و دام سنگین ۵.۵ میلیون راس رسیده است، افزود: با توجه به افزایش زایش دام ها در فصل بهار، روند جمعیت دامی افزایش می یابد که این مهم به نفع مصرف‌کنندگان داخلی است.

به گفته او، بنابر برنامه ریزی های صورت گرفته واردات  روزانه گوشت گرم به ۶۰۰ تن می رسد.

پوریان گفت: واردات و توزیع مناسب گوشت منجر به اشباع شدن بازار می شود که در نتیجه این امر موجب شده تا دام زیادی روی دست تولیدکننده بماند که صادرات دام سیاست مناسبی در راستای تنظیم بازار و تعدیل قیمت محسوب می شود. گفتنی است با توجه به زایش های زمستان و بهار امکان صادرات ۵۰۰ هزار راس دام به بازارهای هدف وجود دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • کشتارگاه طیور فسا با ۱۰۰ کارگر به چرخه تولید بازگشت
  • جوجه ریزی در واحدهای مرغداری به ۲ میلیون و ۸۶۶ هزار و ۸۷۰ قطعه رسید
  • دستگاه آمارگیری کشتار طیور در گناباد تولید شد
  • ببینید | تولید سوسیس و کالباس از گوشت ماهی بدون بو و با طعم مطبوع
  • پیش‌بینی تولید ۴۸۸۰ تن گوشت مرغ در سیستان و بلوچستان
  • دولت عشق آمد و من دولت پاینده شدم/ نگاهی به فیلم مست عشق
  • قیمت جدید دام زنده؛ گوشت قرمز چند است؟
  • خروج از ورشکستگی یک واحد تولیدی مکمل غذایی دام و طیور
  • صادرات دام راه حلی مناسب برای تعدیل بازار گوشت
  • تولید سوسیس و کالباس از گوشت ماهی