Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-06@07:16:38 GMT

صادرات محصولات طیور آزاد شد

تاریخ انتشار: ۷ شهریور ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۸۷۸۱۶۳

صادرات محصولات طیور آزاد شد

آقای سید محمدآقامیری‌گفت: براساس الزامات بهداشتی که هر کشوری برای مراقبت و کنترل بیماری دارد و گزارشاتی که سازمان بهداشت جهانی دام باید ارسال کند، صادرات محصولات پروتئینی انجام‌ می شود.

به گفته او، در گذشته کشور ما با آنفلوانزا فوق حاد پرندگان دست و پنجه نرم‌ می کرد که سال گذشته با تلاش استان ها توانستیم بیماری را مهار کنیم و عاری از بیماری شویم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آقامیری می‌گوید: با توجه به اینکه کشور  میانه راه گذر پرندگان مهاجر است  که به دنبال آن خطرات زیستی محیطی زیادی وجود دارد، اما گزارشی از آلودگی که منجر به اپید می شود‌ را  نداشتیم که امیدواریم شرایط کشور ما در سازمان بهداشت جهانی همچنان سبز باشد.

رئیس سازمان دامپزشکی گفت: شرایط سبز کشور ما در سایت سازمان بهداشت جهانی منجر به آزادسازی صادرات مرغ، پر و پای مرغ، تخم مرغ خوراکی، تخم مرغ نطفه دار و جوجه یکروزه شد.

با مردمی سازی یارانه ها صادرات طیور آزاد شد که به رغم گذشت چندماه از این‌موضوع، صادرات محدودی صورت‌گرفته است که با توجه به برنامه سازمان دامپزشکی در خصوص ریشه کنی بیماری های مشترک انسان و دام، بنابر اظهارات رئیس سازمان دامپزشکی پس از گذشت ۶ سال صادرات محصولات طیور به عراق رفع ممنوعیت شد که این‌امر در رونق تولید تاثیر بسزایی دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: صادرات مرغ صادرات طیور تولید مرغ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۷۸۱۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار سازمان جهانی بهداشت درباره حمله به رفح

به گزارش گروه بین الملل ایسکانیوز؛ تدروس ادهانوم گبریسوس، مدیرکل سازمان جهانی بهداشت گفت: ما به شدت نگران این هستیم که عملیات نظامی گسترده اسرائیل در رفح در جنوب نوار غزه به حمام خون منجر شود و ضعف سیستم بهداشتی در غزه را افزایش دهد.

بیشتر بخوانید؛ ادعای بلینکن: تنها مانع بین ساکنان غزه و آتش‌بس، حماس است

کشورهای اروپایی، سازمان ملل و آمریکا از رژیم صهیونیستی خواسته‌اند طرح حمله به شهر رفح را کنار بگذارد اما بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر این رژیم همچنان بر حمله به این شهر به بهانه از بین بردن حماس تاکید دارد.

به گفته ینس لارکه، سخنگوی دفتر هماهنگ کننده امور بشردوستانه سازمان ملل حمله به رفح علاوه بر تلفات انسانی به منزله یک ضربه قوی به روند کمک رسانی در سرتاسر نوار غزه است چرا که گذرگاه رفح در قلب عملیات بشردوستانه است.

به گفته سازمان جهانی بهداشت، این سازمان و شرکای آن به شکل فوری برای ازسرگیری خدمات پزشکی تلاش می‌کنند اما سیستم پزشکی نمی‌تواند با افزایش مجروحان و شهدا در صورت انجام حمله به رفح تعامل داشته باشد.

سازمان جهانی بهداشت هشدار داد سه بیمارستانی که در حال حاضر به صورت جزئی فعالیت می‌کنند در صورت حمله به رفح به سرعت از کار می‌افتند و استفاده از بیمارستان اروپایی در غزه نیز ممکن نخواهد بود.

سازمان جهانی بهداشت تاکید کرد: در صورت وقوع عملیات اسرائیل در جنوب غزه ما مراکز پزشکی جدیدی را در مرکز و شمال غزه و یک بیمارستان میدانی جدید در رفح ایجاد می‌کنیم.

سازمان جهانی بهداشت تاکید کرد مقادیر زیادی از تجهیزات پزشکی انبار شده در رفح را به یک انبار جدید در نزدیکی شمال غزه منتقل کرده است.

این سازمان خواهان آتش‌بس در غزه برداشتن موانع برای ورود کمک‌های بشردوستانه به غزه شد.

منبع: ایسنا

انتهای پیام/

کد خبر: 1229405 برچسب‌ها رفح

دیگر خبرها

  • صادرات ۲۷۰ هزار تن محصولات کشاورزی از کردستان
  • سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد؛ نجات جان ۱۵۴ میلیون نفر با تزریق واکسن در ۵۰ سال گذشته
  • هشدار دامپزشکی : شیوع بیماری تب کریمه کنگو در فصل گرما
  • ۴ نفر مبتلا به تب کریمه کنگو/مردم توصیه‌های بهداشتی را جدی بگیرند
  • هشدار سازمان جهانی بهداشت درباره حمله به رفح
  • دبیرکل جمعیت مبارزه با دخانیات: مالیات مهم‌ترین عامل برای کنترل مصرف دخانیات است
  • مهم‌ترین عامل برای کنترل مصرف دخانیات
  • سازمان جهانی بهداشت: حمله به رفح منجر به یک فاجعه انسانی می‌شود
  • ارائه خدمات رایگان دامپزشکی طیور روستائیان وعشایر در جرقویه
  • امکان تامین نهاده دام و طیور با کشت فراسرزمینی/می توان هاب غذایی منطقه شد